Tervetuloa Krepeliniin

Tälle sivulle olemme keränneet tietoa kaikesta siitä mitä meiltä on vuosien varrella kysytty.

Jos et löydä vastausta täältä niin soita 0400 987 978 niin selvitetään!

Alla olevassa kartassa tärkeimmät palvelut. Voit hallita kokonaisuuksien näkymistä yksi kerrallaan napsauttamalla vasemman tai oikean yläkulman ikoneita.

Ravintolat

Voimme suositella seuraavia ravintoloita. Kaikki löytyvät torilta. Tori näkyy 50 metrin päässä oikealla kun kävelet keltaisen päärakennuksen eteen kadun puolelle.

Jungman

Löytyy rannasta, aivan sillan kupeesta. Kaksikerroksinen kelta-valkoinen talo.

Paikallista, tyylikästä ja maukasta ruokaa. Menu vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Kesäisin terassi ja aina merinäköala.

Arkisin kahden vaihtoehdon lounas seisovasta pöydästä, muulloin a la carte.

jungman.fi

Crazy Cat

Pihvi-pizza-burger-tyyppistä ruokaa tunnelmallisessa kellariholvimaisessa ympäristössä.

Löytyy alatorilta vasemmalta reunalta kun katsot ylätorilta rantaan päin.

crazycat.fi

Gastro

Tyyli ehkä Jungmannin ja Crazy Catin välistä. Arkisin lounasta seisovasta pöydästä, muulloin a la carte.

krsgastro.fi

Aamiainen ja ruokakauppa

Konseptimme on: ”Asu kuin kotonasi”, mikä tarkoittaa, että jokaisessa asunnossa on oma keittiö, jossa aamiaisen valmistaminen käy sujuvasti itse. Keittiön kaapeista löytyy kahvia, teetä, kauraryynejä ja mysliä. Kerrothan lähtiessäsi, jos joku näistä on loppunut niin täytämme kaapit.

Tuoretuotteet voi lisäksi noutaa K-Supermarket Selleristä osoitteesta Merikatu 4. Sinne on Krepelinistä 500 metriä rantaan päin.

Voimme lisämaksusta (10 EUR / henkilö) viedä ennen tuloasi huoneistosi jääkaappiin aamiaispaketin, joka sisältää sämpylän, leikkeleitä, jugurttia, mehua ja hedelmän. Voit tiedustella tätä jälkeenpäinkin, jolloin teemme voitavamme 🙂

Juhannuksesta heinäkuun loppuun lämmintä aamiaista saa lisäksi ravintola Crazy Catin seisovasta pöydästä joka päivä hintaan 10 euroa per henki.

Crazy Cat järjestää aamiaisen muulloinkin milloin vieraita on vähintään kymmenen ja aamiainen tilataan etukäteen. Kauppatori 1.

Check out / uloskirjautuminen

Kesäaikaan ulos tulisi kirjautua kello 12.00 mennessä niin ehdimme siivota. Talviaikaan joustovaraa löytyy enemmän, joten kysy tilannetta sisäänkirjautuessasi tai sen jälkeen.

Sauna

Sauna on ilmaiseksi käytössäsi huonevarauksen yhteydessä, muuten sen hinta on 10 EUR / henki / 4 tuntia.

Saunamme on sähkösauna ja se löytyy oikealla olevan rakennusrivistön päästä kun seisot selkä päärakennukseen päin. Saunan voit pyytää päälle koska tahansa vierailusi aikana.

Saunallemme on muuten tehty oma, englanninkielinen sivu Visit Finlandin japanilaisille turisteille suunnattuun ”Top Finnish Saunas”-kampanjaa varten ja sivu löytyy täältä.

Polkupyörät

Kesäaikaan meillä on maksutta käytössäsi polkupyöriä. Ne löytyvät pyörätelineestä Leivintuvan päästä, joka on ensimmäinen punainen rakennus oikealla kun seisot keltaisen päärakennuksen edessä.

Pyöriä saa lainata silloin kun niitä näkyy ja mitään varausjärjestelmää ei ole. Käytä niin kauan kuin haluat ja palauta. Kristiinassa ei pyöriä tarvitse lukita, joten siksi pyörissämme ei ole lukkojakaan 🙂

Nähtävyydet

Päärakennuksen kuistin alakerrassa on pieni pöytä, josta löytyy kävelykarttoja.

Matkailuneuvonnan toimisto löytyy aivan naapuristamme osoitteesta Itäinen Pitkäkatu 49 (seuraava talo torille päin keltaisesta päärakennuksesta). Sieltä löytyy tarkempaa tietoa kaupungin ja lähiseudun kohteista ja aukioloajoista.

visitkristinestad.fi

Parkkipaikat

Auton voi jättää sisäpihalle missä tahansa näet olevan tilaa. Virallinen parkkipaikka löytyy kolmelle autolle heti pääportin vierestä, mutta autoja voi pysäköidä myös päärakennuksen eteen.

Jos pihan paikkamme ovat täynnä, auton voi jättää Läntiselle Pitkällekadulle tai Kirkkokadulle. Kristiinassa ei ole pysäköinninvalvontaa 🙂

Tervetuloa Krepeliniin!

Kysy pois jos voimme olla vielä jotenkin avuksi!