Paket

Krepelins egna servicepaket som heter Wellness, History and Instagram är nu tillgängliga i Krepelin.

Wellness

Wellnesspaketet erbjuds av Ayurveda Nordic som är granne med Krepelin och det bygger på den ayurvediska filosofin.

Uttrycket ”ayurveda” kommer från sanskrit-språket och betyder ”skicklighet att leva” (ayur = liv, veda = kunskap / förståelse). Det är en femtusen år gammal hälsovetenskap från Indien med målet att få en så fullständig hälsa som möjligt. Ayurveda försöker balansera sambandet mellan kropp och själ, som idag lätt skakas mitt i de olika belastningarna i våra liv.

Krepelins Wellnesspaket inkluderar hälsokonsultation, behandling enligt Ayur veda-filosofin och produktöverraskningar.

Pris: 119 EUR inklusive moms och längd på behandlingen är ungefär 2 timmar. Förfrågningar direkt från info@ayurvedanordic.eu. Behandlingen och mätningen kommer att utföras i Ayur Veda Nordic lokalen eller, om du vill, i din Krepelin-lägenhet.

Historia

I Krepelins egna historiska paket berättar vi under en timmes lång vandring om stadens födelse och början från och med 1600-talet. Turen fortsätter till Lebellska Köpmansgården, där vi visar hur en välmående handelsfamilj bodde i Kristinestad på 1700-talet. Det här är möjligt att arrangera också utanför deras officiella öppettider.

Efteråt erbjuder vi på kaffe i salongen i Krepelins huvudbyggnad, tillsammans med bakverk gjorda med recept från 1800-talet, och vi berättar också om Krepelins egna historia från 1700-talet och fram till idag.

Pris 50 EUR / person inklusive moms. Längd 2 timmar. Förfrågningar görs med formuläret på den här sidan eller via telefon.

Instagram

I Krepelins Instagram-paket tar vi dig antingen till fots eller på Krepelins egna cyklar till de mest pittoreska platserna i Kristinestad som bara lokalbefolkningen känner till. Några av dem listas här.

Under den här turen får du de bästa semesterbilderna med Kristinestads-tema på din mobiltelefon, och samtidigt en lista över destinationer att besöka senare, i din egna takt.

Pris 25 EUR per person inklusive moms. Längd: 1 timme. Vänligen fråga om tillgänglighet vid bokning med hjälp av formuläret på denna sida eller per telefon.