Paketit

Krepelinistä on saatavilla Krepelinin omia palvelupaketteja nimeltään Wellness, Historia ja Instagram.

Wellness

Wellness-paketin tarjoaa Krepelinin naapurissa toimiva Ayurveda Nordic ja se perustuu ayur veda-filosofiaan.

Termi ”Ayurveda” tulee sanskriitin kielestä ja tarkoittaa “elämisen taitoa” (ayur = elämä, veda = tieto/ymmärrys). Kyseessä on Intiasta lähtöisin oleva, viisi tuhatta vuotta vanha terveystiede, jonka päämääränä on täydellisin mahdollinen terveys. Ayurvedalla pyritään tasapainottamaan kehon ja mielen välistä yhteyttä, joka nykyään helposti järkkyy elämiemme moninaisten kuormitusten keskellä.

Krepelinin Wellness-paketti sisältää terveyskonsultaation, ayur veda-filosofian mukaisen hoidon sekä tuoteyllätyksiä.

Hinta 119 EUR / henki, sis. ALV ja kesto noin 2 tuntia. Tiedustelut suoraan osoitteesta info@ayurvedanordic.eu. Hoito ja mittaus toteutetaan Ayur Veda Nordicin tiloissa tai halutessasi sovellettuna Krepelinin huoneistossasi.

Historia

Krepelinin Historia-paketin aikana kerromme sinulle kaupungin synnystä ja 1600-luvun alkuvuosista tunnin pituisen kävelykierroksen aikana. Kierros jatkuu Lebellin Kauppiaantaloon, jossa näytämme miten vauras kauppiasperhe asui 1700-luvulla Kristiinankaupungissa. Mahdollisuuksien mukaan käynti Lebellissä järjestyy myös sen virallisten aukioloaikojen ulkopuolella.

Lopuksi tarjoamme kahvit Krepelinin päärakennuksen yläkerran salongissa 1800-luvun resepteillä tehtyjen leivonnaisten kera ja kerromme vielä Krepelinin oman tarinan 1700-luvulta nykypäivään.

Hinta 50 EUR / henki sis. ALV. Kesto 2 tuntia. Tiedustelut tämän sivun lomakkeella tai puhelimitse.

Instagram

Krepelinin Instagram-paketissa viemme sinut joko kävellen tai Krepelinin omilla polkupyörillä Kristiinankaupungin kuvauksellisimmille paikoille, jotka vain paikalliset tietävät. Muutamat niistä listattu täällä.

Tällä kierroksella saat kerralla kännykkääsi parhaat Kristiinankaupunki-aiheiset lomakuvat ja samalla listan kohteista, joissa vierailla myöhemmin omaan tahtiin.

Hinta 25 EUR per henki sis. ALV. Kesto yksi tunti. Kysele saatavuus- ja hintatietoja varauksesi yhteydessä tämän sivun lomakkeella tai puhelimitse.