Huoneet

A1 – Sekatavarakauppa 1

A1 on päärakennuksen alakerrassa olevan entisen sekatavarakaupan myymälätilasta perusparannettu huoneisto. Huoneistossa on kaksi sänkyä sekä sivustavedettävä antiikkisohva, jossa voi yöpyä kolmas. Huoneistossa on myös keittiö. Huoneiston sisäänkäynti on Itäisen Pitkänkadun puolella. Lemmikit tervetulleita tähän huoneistoon.

A2 – Sekatavarakauppa 2

A2 on päärakennuksen alakerrassa entisen sekatavarakaupan myyntitilasta perusparannettu kahden sängyn huoneisto. Sisältää makuuhuoneen, jossa kaksi sänkyä, olohuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen. Olohuoneessa on vuodesohva. Lemmikit tervetulleita tähän huoneistoon.

A3 – Perhehuone

A3 on päärakennuksen alakerrassa sijainneesta sekatavarakaupan myymälätilasta perusparannettu perhehuone, joka sisältää viisi sänkyä kahdessa eri makuuhuoneessa sekä keittiön, olohuoneen ja kylpyhuoneen. Lemmikit tervetulleita tähän huoneistoon.

B1 – Torppa

B1 on entiseen leivintupaan vanhaan tyyliin perusparannettu yksiö, jossa makuusyvennys (jossa kaksi sänkyä), olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Tätä voi varata suoraan Booking.com:in kautta. Sen eteen tuomme kesäisin puutarhakalusteet, joihin mahtuu neljä henkeä. Olohuoneen vuodesohvasta saa 1,50m leveän lisävuoteen. Ei lemmikeille.

B2 – Leivintupa

B2 oli pihapiirin leivintupa 1800-luvulla. Tätä voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Leivintupa sisältää makuusyvennyksen (jossa kaksi sänkyä), olohuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen. Sen eteen tuomme kesäisin puutarhakalusteet, joihin mahtuu neljä henkeä. Olohuoneen vuodesohvasta saa 1,50m leveän lisävuoteen. Ei lemmikeille.

D2 – Maustemakasiini

D2 eli entinen Maustemakasiini on käytössä vain kesäisin. Se on peruskorjattu ja sisustettu tiiviisti: alakerrassa sijaitsee pienen pieni olohuone, kylpyhuone ja keittosyvennys, yläkerrassa taas makuuhuone, jossa kaksi sänkyä. Yläkertaan johtaa jyrkät portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakerran vuodesohvasta saa lisävuoteen. Moni kertoo nukkuneensa tässä erittäin hyvin – se johtuu vanhojen hirsien tuomasta rauhasta ja ilmavuudesta. Plussana vielä D2:ssa on oma terassi, jossa pöytä ja tuolit. Kesäisin aurinko paistaa tähän lämpimästi loppuiltaan asti. Lemmikit tervetulleita tähän huoneistoon.

D3 – Hevostalli

D3 toimi hevostallina 1800-luvulla. Hevostalli on kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on keittiö ja kylpyhuone sekä pieni olonhuone ja yläkerrassa kolme yhden hengen sänkyä sekä yksi parisänky kaikki samassa tilassa. Yläkertaan johtavat vanhanaikaiset jyrkät portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Huoneiston edustalle tuomme kesäajaksi puutarhakalusteet, johon mahtuu peruskuviossaan neljä henkeä. Kesäisin aurinko paistaa tähän lämpimästi iltaan saakka. Lemmikit tervetulleita tähän huoneistoon.

D4 – Navetta

D4, entinen Navetta, on kolmas perhehuoneistomme. Tätä voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Se on restaurointiopiskelijoiden peruskorjaama kaksikerroksinen asunto, jonka yläkerran makuuhuoneen perusasetelmassa on kolme yhden hengen sänkyä sekä yksi parisänky kaikki samassa tilassa. Alakerrassa on keittiö, pieni oleskelunurkkaus ja kylpyhuone. Huoneiston edessä on pieni veranta. Yläkertaan johtavat vanhanaikaiset jyrkähköt portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakertaan voidaan tuoda lisävuode. Ei lemmikeille.

D5 – Voudintupa

Tätä suurinta, 90 neliön asuntoamme voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Voudintuvassa on keittiö, kylpyhuone, olohuone ja yläkerrassa kaksi makuuhuonetta joista ensimmäisessä yksi parivuode ja yksi yhden hengen sänky. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi yhden hengen huonetta. Huoneiden välissä on suljettava ovi. Ei lemmikeille.