Huoneet

A1 – Lemmikkihuone

A1 on päärakennuksen alakerrassa olevan entisen sekatavarakauppa ”Halpa-Hallin” myymälätilasta perusparannettu huoneisto. A1:een majoitamme lemmikkien omistajat, joten se ei sovellu allergisille. Huoneistossa on kaksi sänkyä sekä sivustavedettävä antiikkisohva, jossa voi yöpyä kolmas. Huoneistossa on myös keittiö. Huoneiston sisäänkäynti on Itäisen Pitkänkadun puolella.

A2 – Halpa-Halli

A2 on päärakennuksen alakerrassa entisen sekatavarakauppa ”Halpa-Hallin” myyntitilasta perusparannettu kahden sängyn huoneisto. Sisältää makuuhuoneen, jossa kaksi sänkyä, olohuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen. Olohuoneessa on vuodesohva.

A3 – Perhehuone

A3 on päärakennuksen alakerrassa sijainneesta sekatavarakauppa ”Halpa-Hallin” myymälätilasta perusparannettu perhehuone, joka sisältää viisi sänkyä kahdessa eri makuuhuoneessa sekä keittiön, olohuoneen ja kylpyhuoneen.

B1 – Leivintupa

B1 on entiseen leivintupaan vanhaan tyyliin perusparannettu yksiö, jossa makuusyvennys (jossa kaksi sänkyä), olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Tätä voi varata suoraan Booking.com:in kautta. Sen eteen tuomme kesäisin puutarhakalusteet, joihin mahtuu neljä henkeä. Olohuoneen vuodesohvasta saa 1,50m leveän lisävuoteen.

B2

B2 on pienistä huoneistoistamme paras. Tätä voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Se on perusparannettu merihenkisesti entiseen leivintupaan ja sisältää makuusyvennyksen (jossa kaksi sänkyä), olohuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen. Sen eteen tuomme kesäisin puutarhakalusteet, joihin mahtuu neljä henkeä. Olohuoneen vuodesohvasta saa 1,50m leveän lisävuoteen.

D2 – Maustemakasiini

D2 eli entinen Maustemakasiini on käytössä vain kesäisin. Se on peruskorjattu ja sisustettu tiiviisti: alakerrassa sijaitsee pienen pieni olohuone, kylpyhuone ja keittosyvennys, yläkerrassa taas makuuhuone, jossa kaksi sänkyä. Yläkertaan johtaa vanhantyyliset jyrkät portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakerran vuodesohvasta saa lisävuoteen. Moni kertoo nukkuneensa tässä erittäin hyvin – se johtuu vanhojen hirsien tuomasta rauhasta ja ilmavuudesta. Plussana vielä D2:ssa on oma terassi, jossa pöytä ja tuolit. Kesäisin aurinko paistaa tähän lämpimästi loppuiltaan asti.

D3 – Hevostalli

D3 eli entinen Hevostalli on toinen perhehuoneistamme. Kahdessa kerroksessa sijaitsevan perusparannetun huoneiston alakerrassa on keittiö ja kylpyhuone sekä pieni olonhuone ja yläkerrassa neljä sänkyä. Huoneiston edustalle tuomme kesäajaksi puutarhakalusteet, johon mahtuu peruskuviossaan neljä henkeä. Kesäisin aurinko paistaa tähän lämpimästi iltaan saakka.

D4 – Navetta

D4, entinen Navetta, on kolmas perhehuoneistomme. Tätä voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Se on restaurointiopiskelijoiden hienosti peruskorjaama kaksikerroksinen asunto, jonka yläkerran makuuhuoneen perusasetelmassa on kolme yhden hengen sänkyä sekä yksi parisänky kaikki samassa tilassa. Alakerrassa on keittiö, pieni oleskelunurkkaus ja kylpyhuone. Alakerrassa on myös kaunis käsin roiskemaalattu tapetti, yläkerrassa sini-valkokuvioinen tapetti. Huoneiston edessä on pieni veranta. Yläkertaan johtavat vanhanaikaiset jyrkähköt portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakertaan voidaan tuoda lisävuode.

D5 – Voudintupa

Tätä suurinta, 90 neliön asuntoamme voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Voudintuvassa on keittiö, kylpyhuone, olohuone ja yläkerrassa kaksi makuuhuonetta joista ensimmäisessä yksi parivuode ja yksi yhden hengen huone sekä toinen, jossa kaksi yhden hengen huonetta.