Huoneet

Huoneet

A1

A1 on päärakennuksen alakerrassa olevan entisen sekatavarakauppa ”Halpa-Hallin” myymälätilasta perusparannettu huoneisto. A1:een majoitamme lemmikkien omistajat, joten se ei sovellu allergisille. Huoneistossa on kaksi sänkyä sekä sivustavedettävä antiikkisohva, jossa voi yöpyä kolmas. Huoneistossa on myös keittiö. Huoneiston sisäänkäynti on Itäisen Pitkänkadun puolella.

 

A2

A2 on päärakennuksen alakerrassa entisen sekatavarakauppa ”Halpa-Hallin” myyntitilasta perusparannettu kahden sängyn huoneisto. Sisältää makuuhuoneen, olohuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen. Olohuoneessa on vuodesohva.

A3 – Perhehuone

A3 on päärakennuksen alakerrassa sijainneesta sekatavarakauppa ”Halpa-Hallin” myymälätilasta perusparannettu perhehuone, joka sisältää neljä sänkyä kahdessa eri makuuhuoneessa sekä keittiön, olohuoneen ja kylpyhuoneen.

B1 – Leivintupa

B1 on entiseen leivintupaan vanhaan tyyliin perusparannettu yksiö, jossa makuusyvennys (jossa kaksi sänkyä), olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Sen eteen tuomme kesäisin puutarhakalusteet, joihin mahtuu neljä henkeä. Olohuoneen vuodesohvasta saa 1,50m leveän lisävuoteen.

B2 – Leivintupa

B2 on pienistä huoneistoistamme paras. Se on perusparannettu merihenkisesti entiseen leivintupaan ja sisältää makuusyvennyksen (jossa kaksi sänkyä), olohuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen. Sen eteen tuomme kesäisin puutarhakalusteet, joihin mahtuu neljä henkeä. Olohuoneen vuodesohvasta saa 1,50m leveän lisävuoteen.

D2 – Maustemakasiini

D2 eli entinen Maustemakasiini on käytössä vain kesäisin. Se on peruskorjattu ja sisustettu tiiviisti: alakerrassa sijaitsee pienen pieni olohuone, kylpyhuone ja keittosyvennys, yläkerrassa taas makuuhuone, jossa kaksi sänkyä. Yläkertaan johtaa vanhantyyliset jyrkät portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakertaan saamme tuotua lisävuoteen. Moni kertoo nukkuneensa tässä erittäin hyvin – se johtuu vanhojen hirsien tuomasta rauhasta ja ilmavuudesta. Plussana vielä D2:ssa on oma terassi, jossa pöytä ja tuolit. Kesäisin aurinko paistaa tähän lämpimästi loppuiltaan asti.

D3 – Hevostalli

D3 eli entinen Hevostalli on toinen perhehuoneistamme. Kahdessa kerroksessa sijaitsevan perusparannetun huoneiston alakerrassa on keittiö ja kylpyhuone sekä pieni olonurkkaus ja yläkerrassa neljä sänkyä. Huoneiston edustalle tuomme kesäajaksi puutarhakalusteet, johon mahtuu peruskuviossaan neljä henkeä. Kesäisin aurinko paistaa tähän lämpimästi iltaan saakka.

D4 – Navetta

D4, entinen Navetta, on kolmas perhehuoneistomme. Se on restaurointiopiskelijoiden hienosti peruskorjaama kaksikerroksinen asunto, jonka yläkerran makuuhuoneen perusasetelmassa on kolme sänkyä. Alakerrassa on keittiö, pieni oleskelunurkkaus ja kylpyhuone. Alakerrassa on myös kaunis käsin roiskemaalattu tapetti, yläkerrassa sini-valkokuvioinen tapetti. Huoneiston edessä on pieni veranta. Yläkertaan johtavat vanhanaikaiset jyrkähköt portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakertaan voidaan tuoda lisävuode.

D5 – Voudintupa

Suurinta, 90 neliön asuntoamme, jossa on kolme huonetta, keittiö ja kylpyhuone, voi varata Booking.com:in kautta.

Varaustiedustelu