Hotelli Krepelin päärakennus

Huoneet

Vuokraa Kristiinankaupungista kodinomaisia asuntoja päiväksi tai useammaksi idyllisestä merikapteenintalon pihapiiristä – ympärivuotisesti. Keskeisellä mutta rauhallisella paikalla torin läheisyydessä on tarjolla sopimuksen mukaan kahdeksan huoneistoa: kaksi aittatyyppistä yksiötä, viisi kaksiota ja yksi yksi 3H+K. Asuntoihin mahtuu lisävuoteista riippuen kahdesta kahdeksaan henkilöä. Kaikissa on keittiö, WC ja suihku sekä kaapeli-TV ja langaton internetyhteys. Monessa myös vuodesohva.

Hintaesimerkki: kaksi aikuista yksi yö yhdessä huoneistossa valmiiksi pedattuna: 90 EUR.

Aamiainen: jokaisesta huoneistosta löytyy peruselintarvikkeet (kahvi, tee, mysli, kauraryynit, suola, sokeri ja mausteita). 10 euron lisämaksusta (per henki), tuomme aamiaispaketin jääkaappiin ennen tuloanne (sis. juusto-kinkkusämpylä, jugurtti, mehu, tomaatti ja keitetty kananmuna). Buffet-aamiaisen saa aamuisin myös parinsadan metrin päässä torilla olevasta Crazy Cat-ravintolasta hintaan 10 EUR / henki. Lisätiedot: www.crazycat.fi ja Crazy Cat Facebook-sivut.

Varaa Huone

D2 – Maustemakasiini

D2 eli entinen Maustemakasiini on käytössä vain kesäisin. Se on peruskorjattu ja sisustettu tiiviisti: alakerrassa sijaitsee pienen pieni olohuone, kylpyhuone ja keittosyvennys, yläkerrassa taas makuuhuone, jossa kaksi sänkyä. Yläkertaan johtaa vanhantyyliset jyrkät portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakertaan saa kuitenkin tuotua lisävuoteen. Moni kertoo nukkuneensa tässä erittäin hyvin – se johtuu vanhojen hirsien tuomasta rauhasta ja […]

D3 – Navetta

D3 eli entinen Navetta on toinen perhehuoneistamme. Kahdessa kerroksessa sijaitsevan perusparannetun huoneiston alakerrassa on keittiö ja kylpyhuone sekä pieni olonurkkaus ja yläkerrassa neljä sänkyä. Huoneiston edustalle tuomme kesäajaksi puutarhakalusteet, johon mahtuu peruskuviossaan neljä henkeä. Kesäisin aurinko paistaa tähän lämpimästi ihan loppuillasta.    

D4 – Hevostalli

D4, entinen Hevostalli, on restaurointiopiskelijoiden hienosti peruskorjaama kaksikerroksinen asunto, jonka yläkerran makuuhuoneen perusasetelmassa on kolme sänkyä. Alakerrassa on keittiö, pieni oleskelunurkkaus ja kylpyhuone. Alakerrassa on myös kaunis käsin roiskemaalattu tapetti, yläkerrassa sini-valkokuvioinen tapetti. Huoneiston edessä on pieni veranta. Yläkertaan johtavat vanhanaikaiset jyrkähköt portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakertaan kuitenkin voidaan tuoda lisävuode.